+ Google Kanser Archives | Pengedar ShakleePengedar Shaklee

Archive for the ‘Kanser’ Category

posted by on Kanser, Kurus, Set Bersalin Shaklee, Shaklee - Alfalfa

2 comments

 

Alfalfa Shaklee terkenal dengan jolokan ‘Raja Segala Tumbuhan’. Alfalfa Shaklee diperbuat daripada Alfalfa (Medicago sativa) yang ditanam secara organic, tidak mengandungi ‘pesticides’ dan ‘ herbasides’ serta menggunakan baja bebas kimia.

Medicago sativa adalah alfalfa yang terbaik yang mempunyai gred yang tertinggi di antara tumbuhan alfalfa yang lain. Ia mempunyai akar sepanjang 20 kaki (6meter) ke dalam tanah yang membolehkannya menyerap lebih nutrisi dan alfalfa ini akan hanya dituai setelah daunnya matang.

alfalfa shaklee

Kandungan artikel untuk menjimatkan masa anda

 

Bolehkah Alfalfa di Ambil Selepas Bersalin?

  •  Ya, alfalfa boleh di ambil sejurus selepas bersalin, ianya tidak memudaratkan anda dan bayi yang baru dilahirkan
  • Ianya tidak menyebabkan bayi menjadi kuning
  • Alfalfa tidak menyebabkan kesan panas terhadap ibu dan bayi

 

Berapakah Kadar/Dos Pengambilan untuk Sehari

  • Kadar/Dos bergantung kepada ‘reason’ anda mengambil alfalfa sebagai supplement harian anda. Ia akan diberikan semasa sesi konsultansi bersama kami kerana cara pengambilan serta kadar/dos adalah berbeza-beza mengikut masalah pelanggan.

|| Read more

Harga Alfalfa Shaklee

  • Harga pasaran Alfalfa Shaklee adalah sangat berbaloi, iaitu hanya RM53.00 untuk semenanjung Malaysia dan RM56.00 untuk Sabah dan Sarawak.
  • Inginkan lebih penjimatan? Boleh. Sila hubungi kami di sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

 

Adakah Alfalfa Selamat di Makan Untuk Semua Keadaan?

  • Tidak. Terdapat keadaan tertentu yang amat tidak digalakkan untuk mengambil Alfalfa Shaklee. Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultansi terbaik anda.

 

Set-Set Yang Boleh di Ambil Bersama Alfalfa Shaklee

 

Kami mendapat banyak testimoni yang memberangsangkan dan positif tentang Alfalfa Shaklee. Kesemua ‘feedback’ yang kami dapat semua pelanggan amat berpuas hati dengan Alfalfa Shaklee ini.

Seorang kawan kami sering mengalami sakit-sakit dibahagian kaki (cramped) dan perlu mengambil susu sebelum tidur. Oleh kerana beliau tidak gemarkan susu, beliau mencuba alternatif lain iaitu mengambil Alfalfa Shaklee, dan Alhamdulillah kini beliau tidak lagi mengalami sakit kaki apabila bangun pagi.

Lagi testimoni Alfalfa Shaklee seperti di bawah, Alfalfa Shaklee membantu melegakan batuk dan PMS.

testi alfalfa shaklee

 

Lagi Fakta Yang Perlu Anda Tahu Tentang Alfalfa

1. Keistimewaan Alfalfa Complex
2. Kebaikkan Alfalfa Complex Terhadap Badan
3. Fungsi Utama Alfalfa Complex
4. Kelebihan Alfalfa Shaklee

 

1. Keistimewaan Alfalfa Complex

  •  Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)
  • Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
  • Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
  • Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit
  • Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.
  • Membersihkan hati
  • Membantu melengkapakan zat dan nutrien dalam pemakanan seseorang

 2. Kebaikkan Alfalfa Complex Terhadap Badan

  •  Kaya dengan vitamin dan mineral. Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang. Mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi. Alfalfa Shaklee turut mengandungi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak     dan Antioksidan.

 3. Fungsi Utama Alfalfa Complex

  • Mencuci hati, darah dan usus– ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan.
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
  • Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
  • Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
  • Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit
  • Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan

 

 4. Kelebihan Alfalfa Shaklee

  •  Legakan sakit-sakit otot, sendi dan belakang.
  • Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Memberi kelegaan semasa period.
  • Membantu Merawat arthitis
  • Membantu Merawat athma
  • Mencuci usus bagi membuang toksik
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Membantu masalah keputihan pada wanita.
  • Membesar dan menegangkan payudara.
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.
  • Memulihkan urat selepas bersalin.
  • Milk booster
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina lelaki
  • Meningkatkan kesihatan prostat
  • Membantu Melegakan masalah sembelit/pencernaan
  • Mengurangkan paras gula dalam darah

Dapatkan Alfalfa Shaklee sebagai supplement harian anda. Dengan pelbagai manfaat seperti yang telah kami senaraikan di atas, tanpa ragu-ragu lagi Alfalfa Shaklee adalah yang terbaik dan Insyaallah boleh di ambil tanpa was-was.

Hubungi kami untuk mendapatkan Alfalfa anda ataupun boleh juga membuat pesanan melalui web ataupun melalui rangkaian pengedar kami 🙂

Contact Us

posted by on Berhenti Merokok, Kanser, Kecantikan, Kurus, Manfaat Vivix, Shaklee - Vivix, Testimoni Vivix

No comments

 

Vivix Shaklee adalah produk premium yang dibawakan oleh Shaklee Corporation. Hanya dengan satu produk, anda dapat menikmati 1001 khasiat yang dibawakan oleh Vivix Shaklee.

1

Apakah Yang Perlu Anda Tahu Tentang Vivix?

Untuk membantu menjimatkan masa anda, kami kongsikan perkara-perkara penting perlu anda ketahui tentang Vivix Shaklee.

1. Kandungan Vivix Shaklee

2. Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi

3. Manfaat Vivix Shaklee

4. Masalah Atau Jenis Penyakit Yang Boleh Dirawat Dengan Vivix Shaklee

5. Do’s and Dont’s Vivix Shaklee

6. Bagaimana Rasa Vivix Shaklee

7. Harga Vivix Shaklee

8. Testimoni Vivix Shaklee

Mari kita lihat satu persatu perkara yang disebutkan di atas 🙂

 

1. Kandungan Vivix Shaklee

4 Bahan Utama Shaklee dan Fungsinya :

Bahan Vivix

 

 

2. Bagaimana Vivix Shaklee Berfungsi

Vivix Shaklee berfungsi melalui 4 mekanisma iaitu :

  • Mempertahankan DNA (defense )
  • Memberikan tenaga DNA (energy)
  • Memulihkan DNA (repair)
  • Meningkatkan Prestasi DNA (performance)

 

3. Manfaat Vivix Shaklee

Vivix Shaklee mempunyai banyak manfaat seperti berikut :

vivix shaklee - manfaat resveraterol

  • Merencatkan sel kanser
  • Bahan anti radang
  • Menghalang pengoksidaan LDL
  • Melindungi daripada kerosakan DNA dan kematian sel
  • Melindungi saraf
  • Menghalang virus daripada merebak
  • Anti penuaan
  • Merencatkan pembiakan
  • Melindungi daripada kerosakan otak
  • Melindungi daripada luka radiasi
  • Melindungi jantung
  • Mencegah kanser

 

4. Masalah Atau Jenis Penyakit Yang Boleh Dirawat Dengan Vivix Shaklee 

Antara masalah dan penyakit yang boleh dirawat dengan Vivix Shaklee (Insyaallah) adalah seperti berikut :

  • Menurunkan tekanan darah
  • Meningkatkan tenaga
  • Meningkatkan hubungan intim
  • Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat
  • Memutih dan mengurangkan pigmentasi
  • Mengurangkan kedutan
  • Melawan dan mencegah kanser
  • Menurunkan paras kolestrol
  • Menguatkan tulang
  • Melambatkan penuaan
  • Mengawal paras gula (diabetes)
  • Anti-depresi
  • Menstabilkan emosi
  • Menstabilkan hormon estrogen
  • Mengurangkan tanda penuaan
  • Memperbaiki glaukoma/rabun
  • Bantu athritis
  • Anti-keradangan
  • Menguatkan ingatan, cegal alzheimer
  • Mencegah pertumbuhan tumor
  • Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut
  • Mengurangkan asma dan allergi
  • Kesihatan sel
  • Mengurangkan joundice/hati
  • Membantu membesarkan salur darah, cegah strok
  • Membantu imsomnia
  • Memberikan kulit yang tegang dan gebu
  • Mengurangkan triglycerides
  • Memulihkan Gout
  • Berhenti merokok
  • Dan Lain Lain

 

5. Do’s and Dont’s Vivix Shaklee

Pengambilan apa-apa supplement sememangnya mempunyai cara pengambilan yang berlainan dan perlu mengikut masalah yang dihadapi oleh pengguna.

–> Oleh itu, saya akan menerangkan cara pemakanan apabila anda membeli Vivix Shaklee beserta konsultansi kerana saya perlu memberi cara mengikut masalah kesihatan anda.

–> Sedikit tips untuk penyimpanan :

Jangan simpan di tempat yang panas dan jangan dedahkan botol pada suhu yang tinggi, simpan di dalam peti sejuk.

–> Tidak sesuai untuk ibu hamil kerana Vivix mempunyai antioksidan yang sangat tinggi yang boleh menyebabkan keguguran.

 

6. Bagaimana Rasa Vivix Shaklee 

Vivix Shaklee ni didatangkan dalam bentuk cecair, pekat, lebih pekat daripada ribena, cair sikit daripada madu.

Rasanya masam-masam tapi sedap, kebanyakkan pelanggan memang boleh terima rasanya. Ada yang tak cukup nak ambik banyak-banyak sebab sedap 🙂

 

7. Harga Vivix Shaklee

Harga Runcit Vivix Shaklee seperti yang ditetapkan oleh Shaklee ialah : RM475

Mahal? Ye, memang agak mahal, tetapi sebenarnya sangat murah jika dibandingkan dengan kebaikkannya, dengan nilai paru-paru anda, nilai kaki anda, nilai jantung anda. Betul ke betul?

TETAPI JANGAN RISAU, anda boleh menikmati harga yang lebih rendah juga.

Nak tahu caranya? Boleh hubungi saya seperti dibawah nanti 🙂

 

8. Testimoni Vivix Shaklee

Okay, di sini adalah sebahagian testimoni Vivix Shaklee untuk panduan anda, semoga anda dapat membuat keputusan yang baik dan manfaat daripadanya.

Sesungguhnya Allah S.W.T jua yang memberi kesembuhan. Insyaallah.

vivix shaklee testi allergic seafood vivix shaklee testi angin ahmar vivix shaklee testi arthritis vivix shaklee testi asma

vivix shaklee testi berhenti merokok 2 vivix shaklee testi berhenti merokok 3 vivix shaklee testi berhenti merokok vivix shaklee testi breast lumpvivix shaklee testi diabetes 2 vivix shaklee testi diabetes 3 vivix shaklee testi diabetes vivix shaklee testi gout vivix shaklee testi kanser vivix shaklee testi rabun vivix shaklee testi strok 2

vivix shaklee testi kurus

Alhamdulillah..ramai yang berjaya pulih dengan usaha melalui Vivix Shaklee ini. Berdoa banyak-banyak agar Allah S.W.T membantu agar mendapat kesihatan yang baik.

Hendak mendapatkan Vivix anda? Boleh hubungi saya seperti yang tertera di bawah untuk membuat pesanan anda. Juga boleh hubungi saya untuk mendapatkan keterangan lanjut mengenai Vivix Shaklee.

Contact Us

 

posted by on Jantung, Kanser, kesuburan, Kurus, Set Bersalin Shaklee, Set Kurus Shaklee, Shaklee, Shaklee - Omega Guard

1 comment

 

Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik di dunia. Ini adalah kerana Omega Guard Shaklee di ekstrak dari ikan laut sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun.

Omega Guard Shaklee adalah sangat bagus kerana ia bukan diperbuat daripada hati minyak ikan. Berbanding dengan produk omega lain dipasaran, Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.

Satu sajian Omega Guard Shaklee dapat membekalkan 905mg asid-lemak omega-3 dan DHA.

Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal dengan teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard berbanding kebanyakan pengeluar lain yang menggunakan teknik penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan. Akan tetapi, kaedah ini buan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrien, malah tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan. || Read more

Omega Guard Shaklee diproses melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan yang paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB (polychlorinated biphenyl – merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik).

omega guard shaklee

Kebaikan dan Manfaat Omega Guard Shaklee :

  • Asid lemak

Omega-3 merupakan asid lemak yang penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu, kita perlu mendapatkannya daripada sumber makanan. Omega-3 dari sumber tumbuhan tidak boleh ditukar kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan. Omega-3 membantu :

  1. merembeskan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly 
  2. membuang air kecil yang timbul daripada  punca andropos
  3. mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS
  4. memberikan kesan kulit licin dan kemerah-merahan.

 

  • Mencegah Penyakit Saluran Darah dan Strok

DHA dan EPA boleh menentang thombrosis, merendahkan tekanan darah tinggi, mencairkan darah yang pekat, melincirkan saluran darah dan mengembalikan kelancaran peredaran darah.

Oleh itu, Omega Guard Shaklee sangat efektif untuk

  1. membantu mengekalkan tekanan darah normal dan ketegangan di leher ataupun sakit kepala
  2. dapat merendahkan kolestrol
  3. menghindarkan pembekuan darah di dalam badan
  4. membantu megekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
  5. mengawal masalah obesiti, mencegah arterioclerosis, myocardial infarction
  6. membantu megurangkan risiko sakit jantung

 

  • Membantu Tumbesaran dan Perkembangan Otak Janin dan Membantu Perkembangan Memori

DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ia penting terutamanya pada 3bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan. Susu ibu mengandungi kandungan DHA yang tinggi. DHA meningkatkan :

  1. keupayaan ingatan dan pembelajaran
  2. mencegah penyakit alzheimer
  3. memelihara penglihatan dan pendengaran
  4. mencegah migrain

 

  • Meningkatkan Sistem Imun dan Menyihatkan Paru-Paru

Mengawal sistem imun seperti :

  1. memperbaiki alahan kulit
  2. psoriasis
  3. demam hay
  4. bronkitis
  5. lelah
  6. hepatitis
  7. SLE (lupus erythematosus)
  8. penyakit buah pinggang

 

  • Menentang Kanser

Kajian telah menunjukkan bahawa omega-3 boleh  :

  1. mencegah kanser paru-paru
  2. mencegah kanser payudara
  3. mencegah kanser prostat
  4. mencegah kanser kolon
  5. meningkatkan enterogastritis
  6. merangsang kesihatan hati selepas pembedahan
  7. membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.

 

  • Memelihara Fungsi-Fungsi Sendi (Arthritis)

Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh itu ia boleh mencegah :

  1. kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan
  2. mencegah arthritis
  3. memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif.

 

  • Mencegah Insomnia dan Membantu Mengurangkan Tekanan

Kajian telah membuktikan bahawa EPA dan DHA mempunyai keupayaan untul menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti :

  1. kemurungan
  2. tekanan
  3. kebimbangan (anxiety)
  4. neurasthenia
  5. insomnia
  6. autism
  7. kanak-kanak hyperactive
  8. schizophrenia

 

*American Public Health Association mengesyorkan untuk memakan ikan air laut dalam sekurang-kurangnya saiz kad (permainan kad) sekurang-kurangnya dua kali seminggu untuk mengurangkan risiko penyakit jantung sebanyak 44%

Ketahui dengan lebih lanjut lagi dengan menghubungi saya seperti di bawah, ataupun boleh membuat pesanan anda di sini juga.

Contact Us

 

posted by on Berhenti Merokok, Jantung, Kanser, Kecantikan, Shaklee, Shaklee - Vivix

2 comments

Harga Vivix Shaklee memang agak mahal berbanding dengan produk-produk lain di dalam rangkaian produk-produk Shaklee. Sememangnya saya akui, harga Vivix Shaklee memang membuat orang berfikir 3,4,7,8 kali untuk beli. TAPIIIIIII………………….we need to look at the other side of the product la betul tak?

Kita kena tengok dulu kelebihan, kehebatan dan manfaat yang kita boleh perolehi daripada Vivix Shaklee ni, bukan terus jump to the conclusion, “ahh mahal sangat la, tak nak beli, membazir je”

Walaupun ESP Shaklee adalah all time favourite, rasa berkrim dan sangat disukai ramai, saintis Shaklee tetap berusaha untuk menghasilkan produk yang lebih hebat lagi, yang mana salah satu fungsinya ialah melambatkan kesan penuaan (bukan melambatkan penuaan ye, nampak muda dan young at heart, begitu lah lebih kurang 🙂 ) dan akhirnya tercipta satu produk iaitu Vivix Shaklee. Antara bahan terpenting yang terkandung dalam Vivix Shaklee ini ialah Polyphenol yang mana khasiatnya ialah sebagai anti oksida serta awet muda dan anti penuaan.

|| Read more

Bagaimana Vivix Shaklee berfungsi, ialah ia memperbaiki sistem tubuh kita dari peringkat sel/DNA.

Memahami Konsep DNA

DNA dalam badan kita, ianya ialah teras, basic unit, dalam sel kita, yang mengkodkan setiap unsur-unsur benda hidup dalam dunia ni. Secara teorinya, permasalahan yang berlaku dalam penuaan ada empat perkara.

1. Kerosakan DNA -Secara asasnya, pemulihan DNA, ialah konsep untuk menghidupkan kembali sel dan organ. Kerosakan DNA tetap akan berlaku, bila usia kita meningkat. Jadi sama ada kita rela ataupun tak, badan kita ni akan menjadi semakin lemah seiring dengan peningkatan usia.

2. Perubahan Proses Genetic DNA -Salah satu cara berlakunya penuaan ialah berlakunya penukaran proses DNA, dari proses pembesaran kepada proses pemulihan. Kiranya, pada usia kita meningkat, proses DNA untuk pembesaran berlaku, dan sampai satu tahap , sistem genetic ini bertukar kepada sistem pemulihan DNA, kerana pada masa itu, sel kita dah banyak yang rosak, sebab banyak sangat terdedah dengan oksida oksida dan bahan-bahan tercemar di luar sana.

3. Sel Mitochondria – Secara semula jadinya berkurang, menyebabkan kekurangan tenaga untuk sel berfungsi, dan seterusnya membuatkan organ dan tisu anda tidak berfungsi seperti biasa. Apabila sel sudah kekurangan tenaga, organ kita tidak boleh buat kerja macam biasa.

4. Advanced Glycation End Products (AGE Protein), katanya benda ni macam plug kat gigi, bila dah banyak sangat AGE Protein dihasilkan, fungsi organ kita dah tak berapa betul nak buat kerja, tidak berfungsi dengan baik.

Jadi, macam mana nak mencegah melambatkan kesan penuaan dan nak kelihatan muda remaja?

No 1. Wuduk

No 2. Doa-doa yang boleh diamalkan untuk memelihara kecantikan muka.

No 3. Resveratrol.

Di luar negara, penemuan scientist mendapati resveratrol  ni banyak terdapat di dalam wain yang diminum. So, macam mana kita yang beragama Islam nak dapatkan khasiat resveratol untuk mengekalkan keremajaan khususnya?

Jawapannya adalah Vivix! Kajian telah membuktikan resveratol di dalam vivix boleh membantu mengekalkan awet muda. Kiranya, ambil vivix sebulan, lebih baik dari mengambil 3000 wain, kerana kandungan resveratol.

Selain daripada mengekalkan keremajaan, resveratrol mempunya banyak fungsi lain seperti :

Kalau nak cerita semua kebaikan Vivix Shaklee, 10hari 10malam pun takkan habis. So saya akan ceritakan dari semasa ke semasa ye 😉

vivix Shaklee

Mekanisma VIVIX SHAKLEE
Now jom kita tengok bagaimana vivix berfungsi. Ada 4 mekanisma vivix shaklee ni berfunsi .

  • Mempertahankan DNA (defense )
  • Memberikan tenaga DNA (energy)
  • Memulihkan DNA (repair)
  • Meningkatkan DNA (performance)

Jadi dengan semua kebaikan Vivix ni, apa lah sangat wang ringgit tu jika nak dibandingkan dengan kesihatan. Kalau ada wang yang banyak pun, tapi tak sihat, sakit, tak guna jugak, betul tak? Apalah salahnya kita belikan Vivix Shaklee ni untuk ibubapa kita, yang dah menjaga, membesarkan dan mendidik kita sepanjang hayat kita (sepanjang hayat tau, bukan sampai kita besar je).

Testimoni Vivix Shaklee

vivix kencing manis

Nak harga Vivix Shaklee dengan lebih murah lagi?

Boleh. Beli dua botol vivix Shaklee, anda akan mendapat keahlian secara percuma. Kemudian boleh enjoy vivix Shaklee dengan harga yang lebih murah. Nak satu je? Boleh daftar ahli dengan Pretty Blossom, cara-caranya seperti di daftar ahli Shaklee.

Jangan tunggu lama-lama, rasailah sendiri kehebatan Vivix Shaklee ini. Boleh hubungi kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi.

 Contact Us

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • Flickr
  • Pinterest
UA-44037597-1