+ Google Set Berpantang Shaklee Archives | Pengedar ShakleePengedar Shaklee

Archive for the ‘Set Berpantang Shaklee’ Category

posted by on Set Berpantang Shaklee, Set Bersalin Shaklee

No comments

Untuk entry kali ini kami bawakan Testimoni Set Berpantang Shaklee untuk berpantang selepas Pembedahan Cesarean dari sahabat kami iaitu Puan Sabariah dari Ipoh.

aya

Puan Sabariah mempunyai pengalaman bersalin secara ceaserean sebanyak tiga kali daripada anak pertama sehinggalah anak ketiga beliau.

Berbanding dengan kelahiran kali pertama dan kedua, kelahiran anak yang ketiga ini amat berlainan sekali pengalaman beliau semasa berpantang, kerana pada kali ini beliau telah mengambil alternatif untuk menggunakan produk Shaklee iaitu untuk set bersalin shaklee untuk berpantang selepas pembedahan.

Antara masalah yang dihadapi oleh Puan Sabariah semasa kelahiran pertama dan kedua, sebelum menggunakan  set bersalin shaklee untuk berpantang selepas pembedahan adalah seperti berikut :

Setelah mengalami komplikasi tumpah darah, anak beliau dibenarkan pulang terlebih dahulu manakala Puan Sabariah masih ditahan di wad. Keadaan ini menyebabkan beliau mengalami

  • kesedihan kerana tidak dapat menyusukan bayi nya
  • gangguan emosi kerana kesakitan dan luka yang lambat pulih
  • luka yang semakin teruk semasa kelahiran kedua
  • tempat pembedahan berair dan terbuka
  • badan sangat letih dan luka lebih lambat sembuh berbanding kelahiran pertama

Ketika ini beliau mengamalkan pengambilan Set Bersalin Jamu dan Pati Ikan Haruan.

Serik dengan pengalaman luka lambat pulih semasa anak pertama dan anak kedua, beliau berhasrat mencuba Set Bersalin Shaklee untuk berpantang selepas pembedahan semasa kelahiran anak ketiga setelah diperkenalkan oleh seorang rakan. SubhanALLAH kesannya amat menakjubkan!!

set bersalin shaklee untuk pembedahan

Secara ringkasnya Puan Sabariah merasai Kebaikan berikut setelah mengambil Set Bersalin Shaklee

  • Luka pembedahan kering dengan cepat
  • Keseluruhan pemulihan lepas bersalin sangat cepat.
  • Susu banyak dan pekat
  • Badan tidak letih, kepala tidak pening dan mood tenteram ( tidak stress )
  • Bertenaga walau tak cukup rehat
  • Tahap kecergasan yang amat tinggi

[vsw id=”34-BYGyvhas” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Begitulah serba sedikit perkongsian Testimoni Set Bersalin Shaklee dari puan Sabariah yang amat berpuas hati dengan Keberkesanan dan Kebaikan set bersalin shaklee untuk berpantang selepas pembedahan.

Kami amat berbesar hati dengan beliau yang sudi berkongsikan pengalaman beliau bersama Shaklee. Dan amat gembira apabila melihat customer kami sembuh dan pulih dengan ikhtiar Shaklee, Alhamdulillah.

Semoga anda mendapat manfaat dari perkongsian kami ini. Klik link ini sekiranya anda mahu mendapatkan maklumat lanjut berkenaan SET BERSALIN SHAKLEE

Untuk sebarang pertanyaan ataupun perkongsian, anda juga boleh menghubungi kami seperti yang tertera di bawah 🙂

Terima kasih dan jumpa lagi dalam entry akan datang.

posted by on Set Berpantang Shaklee, Set Bersalin Shaklee

1 comment

Set Bersalin Shaklee betulkah bagus? Betulkah boleh Banyakkan susu ibu? Betulkah Set Bersalin Shaklee bantu ibu berpantang pembedahan sembuh dengan cepat?

Itulah persoalan yang banayk kami terima tentang Set Bersalin Shaklee

Dan pastinya kawan kawan juga mesti sedang mencari jawapannya.

Dalam artikel ini anda akan mendapat 6 info penting ini :

Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan.

Harga Set Bersalin Shaklee

Testimoni Set Bersalin Shaklee

Kelebihan Produk Shaklee pada kesihatan

Waktu terbaik makan Set Bersalin Shaklee – serta merta lepas bersalin

Apa yang tersembunyi di sebalik Set Bersalin Shaklee ini?

—————————————————————————————————– || Read more

Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan.

Terlalu banyak produk yang terdapat diluar sana yang menjanjikan 1001 kelebihan. Macam Mana Nak Beli Set Bersalin Terbaik? Tentulah daripada kredibiliti sesuatu produk itu sendiri, recommendation daripada pengguna-pengguna lain, serta testimoni pengguna itu sendiri betul tak?

Sudah pasti kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan diri dan anak yang dilahirkan kelak. Kalau boleh sedaya upaya nak sediakan yang terbaik untuk anak-anak. Nak cari set bersalin ni pun, tentu banyak yang bermain di dalam minda kita kan.

panas ke tak set bersalin ni?

takut baby kena jaundice

takut baby kembung perut

takut baby masuk angin

takut baby cirit-birit

Perasaan letih, penat, stress dan kesakitan semasa bersalin sekiranya tidak ditangani dengan baik akan memberi kesan mudarat jangka panjang kepada kesihatan kita.

Kekurangan pengalaman dan ilmu menjadikan kami banyak melakukan kesilapan semasa proses berpantang semasa anak yang terdahulu. Sedari awal memang kami tak sediakan set berpantang, sebab tak tahu nanti bersalin normal ke ceaser. Pening kepala nak pilih set mana yang sesuai dengan cara bersalin yang mana.

Akhirnya kami bersalin secara ceaser, dan tanpa persediaan dari awal, keadaan yang kelam kabut selepas bersalin (maklumlah kami bersalin pada 1 Syawal, semua kedai pun tutup, bidan mengurut pun bercuti seminggu) yang akhirnya membuatkan kami tidak mengambil apa-apa produk langsung. Sampai habis pantang!

Kalaulah kami tahu yang set bersalin shaklee premium sesuai untuk ibu-ibu yang melahirkan anak secara normal mahupun pembedahan, tentu kami tidak payah pening-pening kepala dan tidak akan teragak-agak untuk membeli set bersalin shaklee ini.

Masa tu pun kami belum kenal sangat dengan produk Shaklee ni, tapi takpe lah. Semua ni pengajaran. saya terpaksa lalui kepahitan dan kelesuan semasa confinement (berpantang). Lebih-lebih lagi ketika tu saya berpantang secara bersendirian di rumah.

Sebab tu atas niat berkongsi dengan kawan kawan semua, kami coretkan pengalaman kami disini. Tak dinafikan kita ada bajet yang terhad. Tapi terus terang kami katakan, Harga Set Bersalin Shaklee Jimat dan Berbaloi sangat dengan kualitinya.

Badan terasa lebih bertenaga, muka kembali merah dan kelihatan bermaya, langkah kembali deras dan berjaga malam untuk menyusukan anak tidak memenatkan.

Tubuh terasa lebih bertenaga dan ringan. Bagi kelahiran kali ini kami pun merancang untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee kerana testimoni daripada rakan rakan sekeliling yang super duper best, dan setela mengenali produk-produk shaklee dengan lebih dekat.

Ada rakan saya yang berpantang tu tak seperti ibu berpantang pun. Cergas macam biasa semasa mendengar khabarnya. Memang bagus, tak putus putus pujian meniti dibibir.

Memang lainlah pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee.

Tak percaya? Boleh tengok testimoni pengguna set bersalin shaklee seperti di bawah nanti ye 🙂

Pada waktu ini kami juga sedang menggunakan Set Mengandung Shaklee untuk kandungan kali ini.

 

Harga Set Bersalin Shaklee

Bila sebut tentang harga mesti ramai yang berkira kira berbaloi atau tidak. Dari carian yang saya lakukan, harga runcit bagi set bersalin ni macam ni.

harga set bersalin shaklee - basic harga set bersalin shaklee - extra untuk menyusu

harga set bersalin shaklee - premium

MAHAL???

TUNGGU DULU. Set bersalin shaklee ni boleh bertahan sehingga 3-4 bulan. Jika anda bahagikan kepada 4 bulan, berapalah sangat harga set bersalin sahklee ni kan?

Ataupun anda juga boleh mendapat harga yang terbaik jika anda mendaftar sebagai ahli.  Jadi jom jadi ahli? Ya…memang banyak sangat kelebihannya.

Mendaftar sebagai ahli. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada saudara ke, kawan ke yang nak kirim (selalunya macam tu lah). Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi kami, PM saya sekarang, untuk cara jadi ahli dan mendapat keistimewaan penuh.

 

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Ramai yang berpuas hati dengan produk ni. Saya berikan beberapa testimoni set bersalin shaklee dari pelanggan untuk rujukan mommies semua

testimoni set bersalin shaklee 3 testimoni set bersalin shaklee 4 testimoni set bersalin shaklee 5 testimoni set bersalin shaklee 6 testimoni set bersalin shaklee 1 testimoni set bersalin shaklee 2

 

Kelebihan Produk Shaklee Pada Kesihatan

Terus terang kami katakan, banyak kombinasi berbeza set pantang Shaklee. Bergantung pada keperluan kawan kawan untuk memilih atas harga premium dan lengkap atau jimat dan bajet.

Secara umumnya fungsii dan manfaat setiap produk shaklee ada dinyatakan dibawah.

zinc shaklee

alfalfa shaklee

b complex shaklee ESP shaklee lecithin shaklee ostematrix shaklee vitalea shaklee vitamin c shaklee

Waktu terbaik makan Set Bersalin Shaklee – serta merta lepas bersalin

Set bersalin shaklee ini boleh dan sangat selamat untuk dimakan serta merta selepas bersalin. Anda tak perlu ragu-ragu tentang itu 🙂

Apa yang tersembunyi di sebalik Set Bersalin Shaklee ini?

Haaaaaa.apa ye yang tersembunyi di sebalik set bersalin shaklee ni?

Biasa la kan, yang best-best kita simpan time last, bak kata omputeh tu, ‘Save the best for the last’ *wink wink wink*

Jom kita tengok!

ESP : Ramai pengguna/pengamal ESP Shaklee ni mengalami masalah banjir susu sehingga supply lebih daripada demand. Best ke best? Mestilah best kan kalau dapat menyusukan bayi kita sehingga complete 2tahun 🙂

Anak pun puas dan kenyang, lena laa tidur die 😉

Ostematrix: Membekalkan kalsium yang mengatasi masalah kaki cramp, dan gigi goyang. Takut tak kalau muda-muda lagi dah takde gigi?

Lecithin & Alfalfa : Set kurus yang tersembunyi! Kembalikan bentuk badan anda supaya langsing dan menarik dengan Shaklee. Best tuuuu kalau dapat kembalikan cutting macam zaman anak dara dulu kan? hihiii..

Alfalfa : Haaaani ade lagi benda best yang nak cerita pasal alfalfa. Ada banyak sangatttttt manfaat nye tau!

  1. Menggalakkan susu ibu, tambah-tambah lagi bekerjasama dengan ESP, lebih mantap dan yummy! disukai bayi 🙂
  2. Detox, menyingkirkan lemak yang diuraikan oleh Lecithin
  3. Merapatkan, haaa..lepas bersalin tu, mesti kita nak ketatkan mana-mana bahagian yang longgar tu kan? Alfalfa ni juga berperanan ‘macam’ kacip fatimah jugak tau, jangan tak tahu.

Vitamin C, B Complex, ESP : Set kulit tersembunyi dalam nyata =p Kalau tak percaya, boleh try. Memang ada customer saya yang terkejut, bila ambik set ni, macam mana kulit die tiba-tiba boleh jadi licin dan cantik. Pakai produk yang mahal pun tak dapat kesan secepat menggunakan shaklee ni katanya.

So..macam mana?  Cukup best tak Set Bersalin Shaklee ni? Ke tak cukup lagi? Takpe, kalau tak cukup lagi, nantikan kupasan kami yang seterusnya pulak ye. Ada..jangan bimbang 🙂

 

Semoga dengan pengambilan Set Bersalin Shaklee ini dapat membantu kita para ibu menghadapi risiko yang biasa dihadapi semasa bersalin ini.

  • Kesakitan dari pembedahan caeser Czer
  • Trauma bersalin kerana kesakitan melahirkan
  • Badan tidak selangsing dahulu
  • Sembelit
  • Keguguran rambut
  • Kuantiti susu badan yang sedikit

Untuk pertanyaan produk, harga dan konsultansi secara percuma, anda boleh la menghubungi saya di

FB : Pretty Blossom , FB Page : Pretty Blossom : Health and Beauty

Hubungi Kami

 

Jadi apa pendapat anda tentang Set Bersalin Shaklee? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Jangan segan jangan malu untuk kongsikan di ruangan komen dibawah ya.

posted by on Set Berpantang Shaklee, Set Bersalin Shaklee, Shaklee

3 comments

set bersalin shaklee

Keadaan Ibu Selepas Melahirkan

Proses melahirkan bayi adalah satu perasaan yang menakjubkan. Setiap ibu mempunyai rasa yang berbeza-beza, mungkin ada yang merasa segar dan girang – amat berpuas hati secara fizikal, mental dan emosi. Atau mungkin ada juga yang terasa lebam-lebam dan cedera, bingung dan tersangat letih, kecewa dan mungkin murung. Keadaan ini berlaku mungkin disebabkan oleh  koyakan atau potongan (episiotomi), oleh itu respon ibu-ibu yang melahirkan adalah berlainan sama sekali bergantung kepada setiap individu.

Namun, walaup apapun yang anda rasai, anda perlu ingat bahawa anda sedang berada di satu fasa, iaitu fasa pemulihan, pemulihan daripada pergolakan fizikal yang agak drastik terutama sekali jika anda melahirkan melalui pembedahan caesarean.

Jadi, berlembutlah terhadap diri dan badan sendiri. Anda memerlukan masa yang banyak untuk berehat dan mengumpul kembali tenaga yang hilang.

|| Read more

Perubahan-perubahan yang berlaku selepas melahirkan.

Selama beberapa bulan badan anda telah menampung dan membesarkan bayi didalam kandungan, perubahan-perubahan hormon yang berlaku untuk menyokong bayi semasa didalam kandungan akan kembali seperti normal. Ini akan memberi kejutan terhadap badan anda kerana perubahan yang drastik itu. Jika ibu-ibu yang hamil memerlukan nutrisi yang lengkap dalam pemakanan untuk memastikan kandungan dan diri mereka berada dalam keadaan yang baik dan sihat, begitu juga dengan ibu-ibu yang telah melahirkan. Disini lah pentingnya ibu-ibu yang melahirkan mendapatkan rehat yang secukupnya dalam tempoh berpantang.

Uterus (rahim) akan mengecil dengan pantas dan mengecut kembali kepada saiz dan kedudukan normal. Ibu-ibu yang menyusukan seringkali akan dapat merasakan pengecutan rahim terutama sekali ketika menyusukan bayi anda. Pengecutan rahim membuatkan ibu-ibu akan merasa seakan kontraksi kelahiran ketika ianya berlaku. Ini adalah kerana hormon oksitosin yang menggalakkan pengecutan uterus merembes keluar apabila anda menyusukan bayi.

Vagina anda akan mendapat kembali kepada asal. Begitu juga dengan lantai pelvis anda, walaupun sudah melonggar, akan kembali ke posisi hampir sama posisi asal. Anda boleh mempercepatkan proses ini dengan membuat senaman lantai pelvis secara teratur secepat mungkin selepas melahirkan.

Jika anda merasa lebam dan letih, jangan bimbang, anda akan pulih. Kegeseran dan kekoyakan kecil kepada leher rahim, vagina dan perineum (tempat antara pembukaan vagina dan anus) selalunya memulih dengan cepat. Episiotomi mungkin akan mengambil masa yang agak lambat, jahitan akan mengambil masa selama beberapa hari hingga beberapa minggu, bergantung kepada individu itu sendiri.

Pengurangan Berat Badan

Ramai wanita kecewa apabila mendapati yang badan mereka tidak kembali kepada bentuk asal dengan segera selepas melahirkan. Malangnya, perkara ini bukanlah semudah itu. Badan anda baru saja melalui proses major iaitu kehamilan dan kelahiran, dan sudah tentu mengambil sedikit masa untuk kembali pulih. Lemak yang berlebihan pula mungkin tidak hilang kerana ia berfungsi sebagai simpanan tenaga untuk penyusuan.

Perkara ini mungkin agak merisaukan setengah wanita, tetapi jangan lupa, badan anda mengambil masa selama sembilan bulan untuk anda jadi begini, jadi adalah wajar anda membenarkan badan anda mengambil masa yang sama untuk mendapatkan bentuknya kembali. Dengan pemakanan yang baik dan senaman yang konsisten mampu membantu anda menghilangkan berat badan.

Doktor Pakar Dr. Hamid Arshat Menyarankan Pengambilan Supplement dan Vitamin di Teruskan Sehingga Selepas Bersalin dan Seterusnya Sehingga Akhir Hayat Seseorang Wanita

 

Testimoni Set Bersalin

Jika anda mencari testimoni dan kebaikkan Set Bersalin Shaklee, anda boleh teruskan untuk membaca artikel ini kerana kami akan menerangkan tentang kebaikkan dan khasiat Set Bersalin Shaklee ini.

 

Perkara Penting Yang Perlu Anda Tahu Tentang Set Bersalin Shaklee

Untuk tidak membuang masa anda, kami akan kongsikan perkara penting yang perlu anda tahu tentang Set Bersalin Shaklee.

1. Adakah Set Bersalin Shaklee selamat untuk ibu dan bayi yang menyusu?

–> Ya, Set Bersalin Shaklee ini amat selamat untuk dimakan malah salah satu produknya sangat dapat membantu untuk menurunkan ‘joundice’ yang dihadapi oleh bayi.

2. Adakah set ini sesuai untuk ibu yang melahirkan secara pembedahan?

–> Ya, set ini amat selamat dan sesuai untuk dimakan oleh ibu yang melahirkan secara pembedahan mahupun secara normal. Anda boleh melihat vlog testimoni di atas oleh ibu yang melahirkan secara pembedahan (Maklumat eksklusif pengambilan vitamin akan disertakan dengan barang semasa penghantaran)

3. Bilakah saya boleh mula mengambil Set Bersalin Shaklee?

–> Anda boleh mengambil Set Bersalin Shaklee sejurus selepas bersalin, ia akan membantu anda untuk mengembalikan tenaga dan membantu menggalakkan pengeluaran susu (Maklumat eksklusif pengambilan vitamin akan disertakan dengan barang semasa penghantaran)

4. Perlukah saya mengambil set jamu atau herba berpantang yang lain?

–> Tidak perlu kerana Set Bersalin Shaklee ini amat lengkap dan memenuhi semua keperluan ibu berpantang secara 100%, memulihkan luka bersalin, memperbanyakkan susu serta untuk mengembalikan bentuk badan.

5. Berapakah harga Set Bersalin Shaklee?

–> Harga Set Bersalin Shaklee ini adalah amat berbaloi kerana penggunaannya adalah sehingga 4bulan.

Untuk mendapatkan harga yang berbaloi-baloi dan penjimatan hebat ini anda boleh menghubungi Pretty Blossom di FB ataupun di talian (SMS) 019-3188981 (Whatsapp) 013-2826262

  • Set Asas RM275 (RM69 sebulan)
  • Set Extra RM 475 (RM119 sebulan)
  • Set Premium RM590 (RM150 sebulan)

6. Saya nak membeli pada harga ahli, boleh tak?

–> Sangat boleh, anda boleh dapatkan harga ahli di sini.

Set Bersalin Shaklee Membantu Memulihkan Ibu Dalam Pantang.

Selalunya terdapat masalah untuk ibu-ibu yang baru melahirkan, terutama sekali yang menyusukan anak mereka secara eksklusif untuk mengambil set-set berpantang, kerana dikhuatiri set berpantang yang diambil terlalu panas dan tidak sesuai.

Tetapi dengan adanya set bersalin Shaklee, keadaan itu akan dapat dielakkan. Ini kerana set bersalin Shaklee dirumus istimewa sesuai buat ibu-ibu yang baru melahirkan dan merangkumi semua keperluan tradisional seperti zaman dahulu. Set bersalin Shaklee memberikan kesan yang sama tanpa perlu mengambil air dan ubat-ubatan yang pahit dan tidak menyelerakan.

Fungsi-fungsi dalam supplement dalam set bersalin Shaklee :

  • Memulihkan keadaan dalaman badan
  • Mengawal emosi ibu yang melahirkan
  • Memanaskan badan
  • Mengelakkan sembelit
  • Membuang toksin didalam badan
  • Menyembuhkan luka
  • Membanyakkan susu

 

1. Set Bersalin Shaklee – Basic

Set Bersalin - Basic

Terdiri daripada :

Vita-Lea

  • Merupakan multi-vitamin yang lengkap dengan 100% vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh.
  • Mengandungi iron untuk menambah darah yang hilang ketika melahirkan
  • Memberi stamina dan tenaga kepada ibu yang baru melahirkan

Vita-C

  • Memulihkan luka dalaman dan luaran
  • Memelihara sistem kalenjar ibu
  • Menaikkan antibodi semulajadi tubuh

B-Complex

  • Menjaga kesihatan saraf
  • Membantu mengelakkan tekanan (stress/meroyan)
  • Menukarkan makanan kepada tenaga (mengelakkan kegemukan)

Zinc Complex

  • Bagus untuk penyembuhan luka dalaman dan luaran (khasiatnya seperti ikan haruan-kaya dengan zinc)
  • Membantu meningkatkan metabolisma B-Complex
  • Mengelakkan rambut gugur

*Penggunaan sehingga 2-3bulan

 

2. Set Bersalin Shaklee – Extra (Penyusuan)

Set Bersalin -Extra

Terdiri daripada :

Set Bersalin shaklee -Basic dengan tambahan OsteMatrix dan ESP (Energizing Soy Protein)

OsteMatrix

  • Membekalkan kalsium kepada ibu dan bayi
  • Melegakan saraf dan otot ibu serta mengelakkan tekanan (bersama B-Complex)
  • Mengelakkan kerosakan gigi dan tulang rapuh

ESP – Energizing Soy Protein

  • Membekalkan sumber protein dan menghasilkan hormon didalam badan
  • Merupakan kompenan utama didalam susu ibu (protein)
  • Membantu penyembuhan luka dengan pantas dan menyeluruh

*Soya yang digunakan dalam produk Shaklee ialah Non-GMO soya yang tidak merbahayakan kesihatan.

*Penggunaan sehingga 2-3bulan

 

3. Set Bersalin Shaklee – Premium (Menyusukan dan Menguruskan Badan)

set bersalin premium

 

Terdiri daripada :

Set Bersalin shaklee -Extra dengan tambahan Lecithin dan Alfalfa

Lecithin

  • Mengandungi 13 kebaikan untuk kesihatan manusia
  • Mengandungi choline untuk kecerdasan akal
  • Lecithin berfungsi sebagai pemecah molekul asid dan berlemak kepada rantaian yang halus dan mudah untuk di emulsi.

*Ibu yang mengambil Lecithin semasa menyusukan akan mengalirkan choline yang sangat baik untuk perkembangan otak bayi yang disusukan

Alfalfa

  • Kaya dengan serat, protein, asid amino, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia
  • Memerangkap lemak yang dicairkan oleh Lecithin dan membawanya keluar dari badan
  • Merupakan galactagogue iaitu herba yang boleh memperbanyakkan susu ibu.

*Penggunaan sehingga 2-3bulan

 

Set bersalin Shaklee terbukti selamat tanpa memberikan kesan sampingan kepada ibu dan bayi, serta ia juga amat bermanfaat dalam pertumbuhan otak dan fizikal bayi, bayi berada dalam keadaan sihat InsyaAllah serta ia juga membantu membina antibodi.

Dengan set bersalin Shaklee ibu-ibu yang melahirkan juga akan mendapat menfaat kesihatan, dapat memberikan penyusuan secara eksklusif kepada bayi dengan lancar serta dapat menguruskan badan dengan langsing dan sihat.

Tetapi perlu di ingat, konsep utama untuk mendapatkan bekalan susu yang berterusan adalah melalu konsep ‘demand vs supply‘. Lebih kerap anda menyusukan bayi anda, lebih kerap anda membuat ‘pumping‘, lebih banyak signal yang akan dihantar oleh otak supaya tubuh menghasilkan susu untuk memenuhi permintaan ataupun demand.

 

Apa kata mereka yang berpuas hati dengan set bersalin/berpantang Shaklee :

set mengandung shaklee

testimoni set bersalin shaklee 8 testimoni set bersalin shaklee 7 testimoni set bersalin shaklee 6 testimoni set bersalin shaklee 5 testimoni set bersalin shaklee 4 testimoni set bersalin shaklee 1 testimoni set bersalin shaklee 3

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi, hubungi saya untuk mendapatkan konsultansi berkenaan set bersalin Shaklee yang sesuai dengan anda.

Butlah pilihan dengan bijak 🙂

Contact Us

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • Flickr
  • Pinterest
UA-44037597-1