+ Google Shaklee Archives | Page 4 of 5 | Pengedar ShakleePengedar Shaklee | Page 4

Archive for the ‘Shaklee’ Category

posted by on Set Berpantang Shaklee, Set Bersalin Shaklee, Shaklee

3 comments

set bersalin shaklee

Keadaan Ibu Selepas Melahirkan

Proses melahirkan bayi adalah satu perasaan yang menakjubkan. Setiap ibu mempunyai rasa yang berbeza-beza, mungkin ada yang merasa segar dan girang – amat berpuas hati secara fizikal, mental dan emosi. Atau mungkin ada juga yang terasa lebam-lebam dan cedera, bingung dan tersangat letih, kecewa dan mungkin murung. Keadaan ini berlaku mungkin disebabkan oleh  koyakan atau potongan (episiotomi), oleh itu respon ibu-ibu yang melahirkan adalah berlainan sama sekali bergantung kepada setiap individu.

Namun, walaup apapun yang anda rasai, anda perlu ingat bahawa anda sedang berada di satu fasa, iaitu fasa pemulihan, pemulihan daripada pergolakan fizikal yang agak drastik terutama sekali jika anda melahirkan melalui pembedahan caesarean.

Jadi, berlembutlah terhadap diri dan badan sendiri. Anda memerlukan masa yang banyak untuk berehat dan mengumpul kembali tenaga yang hilang.

|| Read more

Perubahan-perubahan yang berlaku selepas melahirkan.

Selama beberapa bulan badan anda telah menampung dan membesarkan bayi didalam kandungan, perubahan-perubahan hormon yang berlaku untuk menyokong bayi semasa didalam kandungan akan kembali seperti normal. Ini akan memberi kejutan terhadap badan anda kerana perubahan yang drastik itu. Jika ibu-ibu yang hamil memerlukan nutrisi yang lengkap dalam pemakanan untuk memastikan kandungan dan diri mereka berada dalam keadaan yang baik dan sihat, begitu juga dengan ibu-ibu yang telah melahirkan. Disini lah pentingnya ibu-ibu yang melahirkan mendapatkan rehat yang secukupnya dalam tempoh berpantang.

Uterus (rahim) akan mengecil dengan pantas dan mengecut kembali kepada saiz dan kedudukan normal. Ibu-ibu yang menyusukan seringkali akan dapat merasakan pengecutan rahim terutama sekali ketika menyusukan bayi anda. Pengecutan rahim membuatkan ibu-ibu akan merasa seakan kontraksi kelahiran ketika ianya berlaku. Ini adalah kerana hormon oksitosin yang menggalakkan pengecutan uterus merembes keluar apabila anda menyusukan bayi.

Vagina anda akan mendapat kembali kepada asal. Begitu juga dengan lantai pelvis anda, walaupun sudah melonggar, akan kembali ke posisi hampir sama posisi asal. Anda boleh mempercepatkan proses ini dengan membuat senaman lantai pelvis secara teratur secepat mungkin selepas melahirkan.

Jika anda merasa lebam dan letih, jangan bimbang, anda akan pulih. Kegeseran dan kekoyakan kecil kepada leher rahim, vagina dan perineum (tempat antara pembukaan vagina dan anus) selalunya memulih dengan cepat. Episiotomi mungkin akan mengambil masa yang agak lambat, jahitan akan mengambil masa selama beberapa hari hingga beberapa minggu, bergantung kepada individu itu sendiri.

Pengurangan Berat Badan

Ramai wanita kecewa apabila mendapati yang badan mereka tidak kembali kepada bentuk asal dengan segera selepas melahirkan. Malangnya, perkara ini bukanlah semudah itu. Badan anda baru saja melalui proses major iaitu kehamilan dan kelahiran, dan sudah tentu mengambil sedikit masa untuk kembali pulih. Lemak yang berlebihan pula mungkin tidak hilang kerana ia berfungsi sebagai simpanan tenaga untuk penyusuan.

Perkara ini mungkin agak merisaukan setengah wanita, tetapi jangan lupa, badan anda mengambil masa selama sembilan bulan untuk anda jadi begini, jadi adalah wajar anda membenarkan badan anda mengambil masa yang sama untuk mendapatkan bentuknya kembali. Dengan pemakanan yang baik dan senaman yang konsisten mampu membantu anda menghilangkan berat badan.

Doktor Pakar Dr. Hamid Arshat Menyarankan Pengambilan Supplement dan Vitamin di Teruskan Sehingga Selepas Bersalin dan Seterusnya Sehingga Akhir Hayat Seseorang Wanita

 

Testimoni Set Bersalin

Jika anda mencari testimoni dan kebaikkan Set Bersalin Shaklee, anda boleh teruskan untuk membaca artikel ini kerana kami akan menerangkan tentang kebaikkan dan khasiat Set Bersalin Shaklee ini.

 

Perkara Penting Yang Perlu Anda Tahu Tentang Set Bersalin Shaklee

Untuk tidak membuang masa anda, kami akan kongsikan perkara penting yang perlu anda tahu tentang Set Bersalin Shaklee.

1. Adakah Set Bersalin Shaklee selamat untuk ibu dan bayi yang menyusu?

–> Ya, Set Bersalin Shaklee ini amat selamat untuk dimakan malah salah satu produknya sangat dapat membantu untuk menurunkan ‘joundice’ yang dihadapi oleh bayi.

2. Adakah set ini sesuai untuk ibu yang melahirkan secara pembedahan?

–> Ya, set ini amat selamat dan sesuai untuk dimakan oleh ibu yang melahirkan secara pembedahan mahupun secara normal. Anda boleh melihat vlog testimoni di atas oleh ibu yang melahirkan secara pembedahan (Maklumat eksklusif pengambilan vitamin akan disertakan dengan barang semasa penghantaran)

3. Bilakah saya boleh mula mengambil Set Bersalin Shaklee?

–> Anda boleh mengambil Set Bersalin Shaklee sejurus selepas bersalin, ia akan membantu anda untuk mengembalikan tenaga dan membantu menggalakkan pengeluaran susu (Maklumat eksklusif pengambilan vitamin akan disertakan dengan barang semasa penghantaran)

4. Perlukah saya mengambil set jamu atau herba berpantang yang lain?

–> Tidak perlu kerana Set Bersalin Shaklee ini amat lengkap dan memenuhi semua keperluan ibu berpantang secara 100%, memulihkan luka bersalin, memperbanyakkan susu serta untuk mengembalikan bentuk badan.

5. Berapakah harga Set Bersalin Shaklee?

–> Harga Set Bersalin Shaklee ini adalah amat berbaloi kerana penggunaannya adalah sehingga 4bulan.

Untuk mendapatkan harga yang berbaloi-baloi dan penjimatan hebat ini anda boleh menghubungi Pretty Blossom di FB ataupun di talian (SMS) 019-3188981 (Whatsapp) 013-2826262

  • Set Asas RM275 (RM69 sebulan)
  • Set Extra RM 475 (RM119 sebulan)
  • Set Premium RM590 (RM150 sebulan)

6. Saya nak membeli pada harga ahli, boleh tak?

–> Sangat boleh, anda boleh dapatkan harga ahli di sini.

Set Bersalin Shaklee Membantu Memulihkan Ibu Dalam Pantang.

Selalunya terdapat masalah untuk ibu-ibu yang baru melahirkan, terutama sekali yang menyusukan anak mereka secara eksklusif untuk mengambil set-set berpantang, kerana dikhuatiri set berpantang yang diambil terlalu panas dan tidak sesuai.

Tetapi dengan adanya set bersalin Shaklee, keadaan itu akan dapat dielakkan. Ini kerana set bersalin Shaklee dirumus istimewa sesuai buat ibu-ibu yang baru melahirkan dan merangkumi semua keperluan tradisional seperti zaman dahulu. Set bersalin Shaklee memberikan kesan yang sama tanpa perlu mengambil air dan ubat-ubatan yang pahit dan tidak menyelerakan.

Fungsi-fungsi dalam supplement dalam set bersalin Shaklee :

  • Memulihkan keadaan dalaman badan
  • Mengawal emosi ibu yang melahirkan
  • Memanaskan badan
  • Mengelakkan sembelit
  • Membuang toksin didalam badan
  • Menyembuhkan luka
  • Membanyakkan susu

 

1. Set Bersalin Shaklee – Basic

Set Bersalin - Basic

Terdiri daripada :

Vita-Lea

  • Merupakan multi-vitamin yang lengkap dengan 100% vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh.
  • Mengandungi iron untuk menambah darah yang hilang ketika melahirkan
  • Memberi stamina dan tenaga kepada ibu yang baru melahirkan

Vita-C

  • Memulihkan luka dalaman dan luaran
  • Memelihara sistem kalenjar ibu
  • Menaikkan antibodi semulajadi tubuh

B-Complex

  • Menjaga kesihatan saraf
  • Membantu mengelakkan tekanan (stress/meroyan)
  • Menukarkan makanan kepada tenaga (mengelakkan kegemukan)

Zinc Complex

  • Bagus untuk penyembuhan luka dalaman dan luaran (khasiatnya seperti ikan haruan-kaya dengan zinc)
  • Membantu meningkatkan metabolisma B-Complex
  • Mengelakkan rambut gugur

*Penggunaan sehingga 2-3bulan

 

2. Set Bersalin Shaklee – Extra (Penyusuan)

Set Bersalin -Extra

Terdiri daripada :

Set Bersalin shaklee -Basic dengan tambahan OsteMatrix dan ESP (Energizing Soy Protein)

OsteMatrix

  • Membekalkan kalsium kepada ibu dan bayi
  • Melegakan saraf dan otot ibu serta mengelakkan tekanan (bersama B-Complex)
  • Mengelakkan kerosakan gigi dan tulang rapuh

ESP – Energizing Soy Protein

  • Membekalkan sumber protein dan menghasilkan hormon didalam badan
  • Merupakan kompenan utama didalam susu ibu (protein)
  • Membantu penyembuhan luka dengan pantas dan menyeluruh

*Soya yang digunakan dalam produk Shaklee ialah Non-GMO soya yang tidak merbahayakan kesihatan.

*Penggunaan sehingga 2-3bulan

 

3. Set Bersalin Shaklee – Premium (Menyusukan dan Menguruskan Badan)

set bersalin premium

 

Terdiri daripada :

Set Bersalin shaklee -Extra dengan tambahan Lecithin dan Alfalfa

Lecithin

  • Mengandungi 13 kebaikan untuk kesihatan manusia
  • Mengandungi choline untuk kecerdasan akal
  • Lecithin berfungsi sebagai pemecah molekul asid dan berlemak kepada rantaian yang halus dan mudah untuk di emulsi.

*Ibu yang mengambil Lecithin semasa menyusukan akan mengalirkan choline yang sangat baik untuk perkembangan otak bayi yang disusukan

Alfalfa

  • Kaya dengan serat, protein, asid amino, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia
  • Memerangkap lemak yang dicairkan oleh Lecithin dan membawanya keluar dari badan
  • Merupakan galactagogue iaitu herba yang boleh memperbanyakkan susu ibu.

*Penggunaan sehingga 2-3bulan

 

Set bersalin Shaklee terbukti selamat tanpa memberikan kesan sampingan kepada ibu dan bayi, serta ia juga amat bermanfaat dalam pertumbuhan otak dan fizikal bayi, bayi berada dalam keadaan sihat InsyaAllah serta ia juga membantu membina antibodi.

Dengan set bersalin Shaklee ibu-ibu yang melahirkan juga akan mendapat menfaat kesihatan, dapat memberikan penyusuan secara eksklusif kepada bayi dengan lancar serta dapat menguruskan badan dengan langsing dan sihat.

Tetapi perlu di ingat, konsep utama untuk mendapatkan bekalan susu yang berterusan adalah melalu konsep ‘demand vs supply‘. Lebih kerap anda menyusukan bayi anda, lebih kerap anda membuat ‘pumping‘, lebih banyak signal yang akan dihantar oleh otak supaya tubuh menghasilkan susu untuk memenuhi permintaan ataupun demand.

 

Apa kata mereka yang berpuas hati dengan set bersalin/berpantang Shaklee :

set mengandung shaklee

testimoni set bersalin shaklee 8 testimoni set bersalin shaklee 7 testimoni set bersalin shaklee 6 testimoni set bersalin shaklee 5 testimoni set bersalin shaklee 4 testimoni set bersalin shaklee 1 testimoni set bersalin shaklee 3

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi, hubungi saya untuk mendapatkan konsultansi berkenaan set bersalin Shaklee yang sesuai dengan anda.

Butlah pilihan dengan bijak 🙂

Contact Us

posted by on INFO, Nutrisi Penting Untuk Ibu Hamil, Shaklee

1 comment

set kehamilan

Nutrisi penting bagi ibu hamil. Ibu hamil amat memerlukan diet yang lengkap untuk memastikan tahap kesihatan kandungan dan diri mereka berada di dalam keadaan yang paling optimum.Pengambilan makanan yang sihat dan diet yang pelbagai sangat membantu ibu hamil untuk mendapatkan semua nutrisi penting yang diperlukan oleh tubuh.

piramid makanan

Cara yang terbaik untuk mendapatkan semua vitamin dan mineral yang diperlukan adalah melalui makanan seharian yang diambil, tetapi, apabila seseorang wanita hamil, mereka perlu mengambil supplement ataupun vitamin tambahan untuk memastikan tubuh mereka mendapat semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh. Di sinilah bagaimana set hamil Shaklee dapat membantu para ibu untuk mendapatkan semua khasiat yang diperlukan ketika melalui fasa kehamilan. Bukan itu sahaja, set mengandung Shaklee ini juga boleh berfungsi sebagai set berpantang Shaklee. Fungsi-fungsinya saya akan kongsikan di artikel yang seterusnya nanti.

|| Read more

Mengapakah nutrisi penting untuk ibu hamil? Mari kita lihat cadangan pengambilan vitamin dan kepentingannya kepada ibu hamil serta bayi di dalam kandungan.

Cadangan pengambilan vitamin ataupun supplement untuk ibu hamil :

  • Acid Folic setiap hari dan perlu diambil 3bulan sebelum hamil sehingga usia kandungan berusia 12minggu.
  • Vitamin D setiap hari sepanjang tempoh kehamilan dan sepanjang proses menyusu

Asid Folic.

Acid Folic amat penting untuk kehamilan kerana ia akan menghalang ataupun mengurangkan risiko ‘birth defect’ ataupun dikenali juga sebagai ‘neural tube defect’ seperti spina bifida. Ia perlu diambil setiap hari semasa anda ‘cuba’ untuk hamil sehingga kehamilan berusia 12 minggu. Jika asid folic tidak diambil sebelum kehamilan, anda harus mula mengambil asid folic secepat yang mungkin sebaik sahaja mengetahui mengenai kehamilan anda.

Anda juga perlu memakan makanan yang mengandungi ‘folate’ (bentuk semulajadi asid folic) seperti sayur-sayuran hijau dan beras perang. Sesetengah ibu hamil mempunyai risiko untuk mendapat ‘neural tube defect’, mereka yang tergolong dalam golongan yang berisiko ialah :

  • Ibu hamil ataupun pasangan mengalami ‘neural tube defect’
  • Pernah mendapat ‘neural tube defect’ pada kandungan yang lepas
  • Ibu hamil ataupun pasangan mempunyai sejarah keluarga yg mengalami ‘neural tube defect’
  • Menghidap kencing manis

 Vitamin D.

Vitamin D mengawal jumlah kalsium dan fosfat dalam badan yang diperlukan untuk menjaga tulang dan gigi yang sihat.Anda perlu mengambil vitamin D semasa kehamilan anda untuk memastikan bayi anda mendapat cukup vitamin D untuk beberapa bulan pertama hayatnya. Kekurangan vitamin D boleh menyebabkan tulang kanak-kanak menjadi lembut dan boleh membawa kepada penyakit rikets (penyakit yang menjejaskan perkembangan tulang pada kanak-kanak).Vitamin D boleh didapati secara semulajadi dalam ikan seperti salmon, mackerel (sardin), telur dan daging. Sumber terbaik vitamin D ialah daripada cahaya matahari. Jika anda mempunyai kulit yang gelap atau sentiasa melindungi kulit anda, anda mungkin mempunyai risiko tertentu kekurangan vitamin D.

Zat Besi

Antara tanda-tanda kekurangan zat besi ialah anda mungkin akan menjadi sangat letih dan mungkin mengalami anemia. Sumber semulajadi yang mengandungi zat besi adalah seperti daging, sayur-sayuran berdaun hijau, buah-buahan kering, dan kekacang.

Vitamin C

Vitamin C berfungsi untuk melindungi dan membantu memastikan sel-sel didalam tubuh kita berada dalam keadaan yang sihat. Diet yang seimbang yang mengandungi buah-buahan dan sayur-sayuran, termasuk brokoli, buah-buahan sitrus, tomato, lada loceng, dan anggur, boleh menyediakan semua vitamin C yang diperlukan oleh tubuh.

Kalsium

sumber kalsium semulajdi

Kalsium adalah penting untuk pembentukan tulang dan gigi bayi anda. Produk tenusu dan ikan dengan tulang yang boleh dimakan seperti sardin amat kaya dengan kalsium. Bijirin sarapan, buah-buahan kering seperti pokok ara dan apricot, roti, badam, tauhu dan sayur-sayuran berdaun hijau seperti selada air dan brokoli  merupakan sebahagian daripada sumber-sumber kalsium yang baik.

Setelah mengetahui mengapa nutrisi penting untuk ibu hamil, dapatkah anda memastikan bahawa anda mendapat vitamin dan mineral yang secukupnya melalui pengambilan makanan seharian?

Untuk memastikan anda mendapat keperluan nutrisi yang secukupnya, saya boleh membantu anda untuk mendapatkannya. Boleh hubungi saya pada bila2 masa untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

posted by on Berhenti Merokok, Jantung, Kanser, Kecantikan, Shaklee, Shaklee - Vivix

2 comments

Harga Vivix Shaklee memang agak mahal berbanding dengan produk-produk lain di dalam rangkaian produk-produk Shaklee. Sememangnya saya akui, harga Vivix Shaklee memang membuat orang berfikir 3,4,7,8 kali untuk beli. TAPIIIIIII………………….we need to look at the other side of the product la betul tak?

Kita kena tengok dulu kelebihan, kehebatan dan manfaat yang kita boleh perolehi daripada Vivix Shaklee ni, bukan terus jump to the conclusion, “ahh mahal sangat la, tak nak beli, membazir je”

Walaupun ESP Shaklee adalah all time favourite, rasa berkrim dan sangat disukai ramai, saintis Shaklee tetap berusaha untuk menghasilkan produk yang lebih hebat lagi, yang mana salah satu fungsinya ialah melambatkan kesan penuaan (bukan melambatkan penuaan ye, nampak muda dan young at heart, begitu lah lebih kurang 🙂 ) dan akhirnya tercipta satu produk iaitu Vivix Shaklee. Antara bahan terpenting yang terkandung dalam Vivix Shaklee ini ialah Polyphenol yang mana khasiatnya ialah sebagai anti oksida serta awet muda dan anti penuaan.

|| Read more

Bagaimana Vivix Shaklee berfungsi, ialah ia memperbaiki sistem tubuh kita dari peringkat sel/DNA.

Memahami Konsep DNA

DNA dalam badan kita, ianya ialah teras, basic unit, dalam sel kita, yang mengkodkan setiap unsur-unsur benda hidup dalam dunia ni. Secara teorinya, permasalahan yang berlaku dalam penuaan ada empat perkara.

1. Kerosakan DNA -Secara asasnya, pemulihan DNA, ialah konsep untuk menghidupkan kembali sel dan organ. Kerosakan DNA tetap akan berlaku, bila usia kita meningkat. Jadi sama ada kita rela ataupun tak, badan kita ni akan menjadi semakin lemah seiring dengan peningkatan usia.

2. Perubahan Proses Genetic DNA -Salah satu cara berlakunya penuaan ialah berlakunya penukaran proses DNA, dari proses pembesaran kepada proses pemulihan. Kiranya, pada usia kita meningkat, proses DNA untuk pembesaran berlaku, dan sampai satu tahap , sistem genetic ini bertukar kepada sistem pemulihan DNA, kerana pada masa itu, sel kita dah banyak yang rosak, sebab banyak sangat terdedah dengan oksida oksida dan bahan-bahan tercemar di luar sana.

3. Sel Mitochondria – Secara semula jadinya berkurang, menyebabkan kekurangan tenaga untuk sel berfungsi, dan seterusnya membuatkan organ dan tisu anda tidak berfungsi seperti biasa. Apabila sel sudah kekurangan tenaga, organ kita tidak boleh buat kerja macam biasa.

4. Advanced Glycation End Products (AGE Protein), katanya benda ni macam plug kat gigi, bila dah banyak sangat AGE Protein dihasilkan, fungsi organ kita dah tak berapa betul nak buat kerja, tidak berfungsi dengan baik.

Jadi, macam mana nak mencegah melambatkan kesan penuaan dan nak kelihatan muda remaja?

No 1. Wuduk

No 2. Doa-doa yang boleh diamalkan untuk memelihara kecantikan muka.

No 3. Resveratrol.

Di luar negara, penemuan scientist mendapati resveratrol  ni banyak terdapat di dalam wain yang diminum. So, macam mana kita yang beragama Islam nak dapatkan khasiat resveratol untuk mengekalkan keremajaan khususnya?

Jawapannya adalah Vivix! Kajian telah membuktikan resveratol di dalam vivix boleh membantu mengekalkan awet muda. Kiranya, ambil vivix sebulan, lebih baik dari mengambil 3000 wain, kerana kandungan resveratol.

Selain daripada mengekalkan keremajaan, resveratrol mempunya banyak fungsi lain seperti :

Kalau nak cerita semua kebaikan Vivix Shaklee, 10hari 10malam pun takkan habis. So saya akan ceritakan dari semasa ke semasa ye 😉

vivix Shaklee

Mekanisma VIVIX SHAKLEE
Now jom kita tengok bagaimana vivix berfungsi. Ada 4 mekanisma vivix shaklee ni berfunsi .

  • Mempertahankan DNA (defense )
  • Memberikan tenaga DNA (energy)
  • Memulihkan DNA (repair)
  • Meningkatkan DNA (performance)

Jadi dengan semua kebaikan Vivix ni, apa lah sangat wang ringgit tu jika nak dibandingkan dengan kesihatan. Kalau ada wang yang banyak pun, tapi tak sihat, sakit, tak guna jugak, betul tak? Apalah salahnya kita belikan Vivix Shaklee ni untuk ibubapa kita, yang dah menjaga, membesarkan dan mendidik kita sepanjang hayat kita (sepanjang hayat tau, bukan sampai kita besar je).

Testimoni Vivix Shaklee

vivix kencing manis

Nak harga Vivix Shaklee dengan lebih murah lagi?

Boleh. Beli dua botol vivix Shaklee, anda akan mendapat keahlian secara percuma. Kemudian boleh enjoy vivix Shaklee dengan harga yang lebih murah. Nak satu je? Boleh daftar ahli dengan Pretty Blossom, cara-caranya seperti di daftar ahli Shaklee.

Jangan tunggu lama-lama, rasailah sendiri kehebatan Vivix Shaklee ini. Boleh hubungi kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi.

 Contact Us

posted by on Daftar Ahli, Shaklee

4 comments

Daftar Ahli Shaklee

 

Salam and Hi,

Mesti ada orang yang bertanya ataupun keluarkan pernyataan  seperti di bawah ni kan jika ada yang mengajak untuk daftar ahli Shaklee?

  • Kenapa nak kena daftar ahli?
  • Kan boleh beli je daripada SID yang ada?
  • Saya nak makan je, tak mahu jual-jual.
  • Tak perlulah nak daftar ahli bagai.

Pada sesiapa yang belum tahu lagi, anda akan mendapat banyak kelebihan jika anda daftar ahli Shaklee. Tak kisah la anda hanya nak menggunakan Shaklee ataupun hendak menggunakan Shaklee sambil berniaga (tentunya pilihan yang lebih bijak lagi), anda akan mendapat kelebihan jika anda daftar ahli shaklee berbanding sesiapa yang tidak mendaftar.

Mengapa anda harus memilih Shaklee, dan group Jutawan?

  • Pertama, ianya selamat, 100% asli dan vitaminnya natural, berkesan dan yang paling penting ialah HALAL!
  • Kedua, pemasaran Shaklee lebih memberi penekanan kepada jualan produknya yang berkualiti, selamat dan berkesan.
  • Ketiga, anda boleh memilih untuk menjadi pengguna, ataupun menjalankan perniagaan secara separuh masa tanpa perlu meninggalkan pekerjaan anda, oleh itu anda dapat membuat pendapatan sampingan. Tentunya mendapat wang saku di tengah-tengah bulan adalah amat melegakan terutama sekali di masa sekarang, dimana harga barangan tinggi dan peningkatan kos sara hidup yang agak drastik pada masa kini.

Ataupun

  • Anda juga boleh menjadi seorang suri rumah dah masih mengaut 3,4 atau 5 angka sebulan. Oklah tu kan, siapa yang nak bagi? 😉

Group Jutawan.

Group Jutawan adalah kumpulan yang paling aktif buat masa ini. Kami melakukan perniagaan secara flexible tetapi konsisten. Tiada paksaan buat anda untuk menghadiri kelas ataupun seminar yang dijalankan, dan semuanya boleh dijalankan dari rumah 🙂 Kami juga searing mengadakan ‘coaching‘ secara online khasnya untuk memberi penekanan kepada keperluan rohani. Apabila hubungan kita dengan Allah baik, maka secara automatic hubungan kita dengan manusia juga akan menjadi baik, betul tak?

Group Jutawan dinaungi oleh Presidential Master yang berpendapatan 6 angka sebulan. Tahukah anda, di group kami presidential master wajib menderma RM10K sebulan ke yayasan Maahad Tahfiz yang terpilih. Di sini saya ingin menekankan bahawa kami bukan hanya mementingkan aspek material semata-mata, tetapi juga aspek kerohanian dan keagamaan. Kami ingin memastikan apa sahaja yang kami lakukan pada masa ini, akan memberi keberkatan dan juga sebagai bekalan di sana nanti. Mahukah anda bersama kami untuk mencari ‘saham’ bukan saja di dunia, tetapi juga di akhirat?

Master and Presidential Master Group Jutawan

Mereka berpendapatan 5-6 angka sebulan. Mereka tidak bermegah-megah dengan kemewahan yang mereka miliki. Mereka humble. Mereka menyumbang 4-5 angka sebulan ke maahad-maahad tahfiz yang terpilih. Mahukah anda bersama kami?

 

Inilah antara beberapa sebab mengapa anda perlu daftar ahli Shaklee bersama pengedar Shaklee group Jutawan 🙂

Cara Mendaftar :

Terdapat dua cara untuk daftar ahli Shaklee iaitu secara percuma, atau pun berbayar. Jom lihat cara mendaftar dan kelebihan yang boleh anda perolehi jika anda daftar ahli Shaklee seperti di bawah :

1. Daftar ahli Shaklee secara percuma bersama pretty0blossom.com dengan pembelian 200 points (lebih kurang RM660 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak)

2. Daftar ahli Shaklee bersama pretty0blossom.com dengan hanya RM65 tanpa membeli product.

Sangat mudah kan? Now, jom kita lihat apakah kelebihan-kelebihan yang anda boleh perolehi jika anda daftar ahli Shaklee.

Mengapa perlu mendaftar keahlian?

Makan sendiri / own consumable :

  • Kumpul points & dapat cashback
  • Kongsi dengan rakan2 & keluarga
  • Dapat membeli dengan harga yang lebih murah

Dapat menjana pendapatan (bagi yang berminat) :

  • Bimbingan dan sokongan berterusan
  • Tutorial dan coaching secara online
  • Support group eksklusif daripada kami
  • Kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri
  • Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi.

Jadi apa tunggu lagi, JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG! Rugi tau kalau tak daftar!!

Boleh isikan borang dibawah untuk daftar ahli Shaklee dan saya akan hubungi anda selepas menerima salinan borang pendaftaran :

Powered byEMF Online Form

Testimoni ahli Shaklee yang daftar ahli dengan group kami.

I Can’t Ask For More

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • Flickr
  • Pinterest
UA-44037597-1