+ Google Set Bersalin Shaklee - Betulkah Boleh Banyakkan Susu Ibu Dan Membantu Ibu Bersalin Secara Pembedahan Sembuh Dengan Cepat?Pengedar Shaklee

Set Bersalin Shaklee – Betulkah Boleh Banyakkan Susu Ibu Dan Membantu Ibu Bersalin Secara Pembedahan Sembuh Dengan Cepat?

Jun
2014
20

posted by on Set Berpantang Shaklee, Set Bersalin Shaklee

1 comment

Set Bersalin Shaklee betulkah bagus? Betulkah boleh Banyakkan susu ibu? Betulkah Set Bersalin Shaklee bantu ibu berpantang pembedahan sembuh dengan cepat?

Itulah persoalan yang banayk kami terima tentang Set Bersalin Shaklee

Dan pastinya kawan kawan juga mesti sedang mencari jawapannya.

Dalam artikel ini anda akan mendapat 6 info penting ini :

Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan.

Harga Set Bersalin Shaklee

Testimoni Set Bersalin Shaklee

Kelebihan Produk Shaklee pada kesihatan

Waktu terbaik makan Set Bersalin Shaklee – serta merta lepas bersalin

Apa yang tersembunyi di sebalik Set Bersalin Shaklee ini?

—————————————————————————————————–

Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan.

Terlalu banyak produk yang terdapat diluar sana yang menjanjikan 1001 kelebihan. Macam Mana Nak Beli Set Bersalin Terbaik? Tentulah daripada kredibiliti sesuatu produk itu sendiri, recommendation daripada pengguna-pengguna lain, serta testimoni pengguna itu sendiri betul tak?

Sudah pasti kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan diri dan anak yang dilahirkan kelak. Kalau boleh sedaya upaya nak sediakan yang terbaik untuk anak-anak. Nak cari set bersalin ni pun, tentu banyak yang bermain di dalam minda kita kan.

panas ke tak set bersalin ni?

takut baby kena jaundice

takut baby kembung perut

takut baby masuk angin

takut baby cirit-birit

Perasaan letih, penat, stress dan kesakitan semasa bersalin sekiranya tidak ditangani dengan baik akan memberi kesan mudarat jangka panjang kepada kesihatan kita.

Kekurangan pengalaman dan ilmu menjadikan kami banyak melakukan kesilapan semasa proses berpantang semasa anak yang terdahulu. Sedari awal memang kami tak sediakan set berpantang, sebab tak tahu nanti bersalin normal ke ceaser. Pening kepala nak pilih set mana yang sesuai dengan cara bersalin yang mana.

Akhirnya kami bersalin secara ceaser, dan tanpa persediaan dari awal, keadaan yang kelam kabut selepas bersalin (maklumlah kami bersalin pada 1 Syawal, semua kedai pun tutup, bidan mengurut pun bercuti seminggu) yang akhirnya membuatkan kami tidak mengambil apa-apa produk langsung. Sampai habis pantang!

Kalaulah kami tahu yang set bersalin shaklee premium sesuai untuk ibu-ibu yang melahirkan anak secara normal mahupun pembedahan, tentu kami tidak payah pening-pening kepala dan tidak akan teragak-agak untuk membeli set bersalin shaklee ini.

Masa tu pun kami belum kenal sangat dengan produk Shaklee ni, tapi takpe lah. Semua ni pengajaran. saya terpaksa lalui kepahitan dan kelesuan semasa confinement (berpantang). Lebih-lebih lagi ketika tu saya berpantang secara bersendirian di rumah.

Sebab tu atas niat berkongsi dengan kawan kawan semua, kami coretkan pengalaman kami disini. Tak dinafikan kita ada bajet yang terhad. Tapi terus terang kami katakan, Harga Set Bersalin Shaklee Jimat dan Berbaloi sangat dengan kualitinya.

Badan terasa lebih bertenaga, muka kembali merah dan kelihatan bermaya, langkah kembali deras dan berjaga malam untuk menyusukan anak tidak memenatkan.

Tubuh terasa lebih bertenaga dan ringan. Bagi kelahiran kali ini kami pun merancang untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee kerana testimoni daripada rakan rakan sekeliling yang super duper best, dan setela mengenali produk-produk shaklee dengan lebih dekat.

Ada rakan saya yang berpantang tu tak seperti ibu berpantang pun. Cergas macam biasa semasa mendengar khabarnya. Memang bagus, tak putus putus pujian meniti dibibir.

Memang lainlah pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee.

Tak percaya? Boleh tengok testimoni pengguna set bersalin shaklee seperti di bawah nanti ye 🙂

Pada waktu ini kami juga sedang menggunakan Set Mengandung Shaklee untuk kandungan kali ini.

 

Harga Set Bersalin Shaklee

Bila sebut tentang harga mesti ramai yang berkira kira berbaloi atau tidak. Dari carian yang saya lakukan, harga runcit bagi set bersalin ni macam ni.

harga set bersalin shaklee - basic harga set bersalin shaklee - extra untuk menyusu

harga set bersalin shaklee - premium

MAHAL???

TUNGGU DULU. Set bersalin shaklee ni boleh bertahan sehingga 3-4 bulan. Jika anda bahagikan kepada 4 bulan, berapalah sangat harga set bersalin sahklee ni kan?

Ataupun anda juga boleh mendapat harga yang terbaik jika anda mendaftar sebagai ahli.  Jadi jom jadi ahli? Ya…memang banyak sangat kelebihannya.

Mendaftar sebagai ahli. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada saudara ke, kawan ke yang nak kirim (selalunya macam tu lah). Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi kami, PM saya sekarang, untuk cara jadi ahli dan mendapat keistimewaan penuh.

 

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Ramai yang berpuas hati dengan produk ni. Saya berikan beberapa testimoni set bersalin shaklee dari pelanggan untuk rujukan mommies semua

testimoni set bersalin shaklee 3 testimoni set bersalin shaklee 4 testimoni set bersalin shaklee 5 testimoni set bersalin shaklee 6 testimoni set bersalin shaklee 1 testimoni set bersalin shaklee 2

 

Kelebihan Produk Shaklee Pada Kesihatan

Terus terang kami katakan, banyak kombinasi berbeza set pantang Shaklee. Bergantung pada keperluan kawan kawan untuk memilih atas harga premium dan lengkap atau jimat dan bajet.

Secara umumnya fungsii dan manfaat setiap produk shaklee ada dinyatakan dibawah.

zinc shaklee

alfalfa shaklee

b complex shaklee ESP shaklee lecithin shaklee ostematrix shaklee vitalea shaklee vitamin c shaklee

Waktu terbaik makan Set Bersalin Shaklee – serta merta lepas bersalin

Set bersalin shaklee ini boleh dan sangat selamat untuk dimakan serta merta selepas bersalin. Anda tak perlu ragu-ragu tentang itu 🙂

Apa yang tersembunyi di sebalik Set Bersalin Shaklee ini?

Haaaaaa.apa ye yang tersembunyi di sebalik set bersalin shaklee ni?

Biasa la kan, yang best-best kita simpan time last, bak kata omputeh tu, ‘Save the best for the last’ *wink wink wink*

Jom kita tengok!

ESP : Ramai pengguna/pengamal ESP Shaklee ni mengalami masalah banjir susu sehingga supply lebih daripada demand. Best ke best? Mestilah best kan kalau dapat menyusukan bayi kita sehingga complete 2tahun 🙂

Anak pun puas dan kenyang, lena laa tidur die 😉

Ostematrix: Membekalkan kalsium yang mengatasi masalah kaki cramp, dan gigi goyang. Takut tak kalau muda-muda lagi dah takde gigi?

Lecithin & Alfalfa : Set kurus yang tersembunyi! Kembalikan bentuk badan anda supaya langsing dan menarik dengan Shaklee. Best tuuuu kalau dapat kembalikan cutting macam zaman anak dara dulu kan? hihiii..

Alfalfa : Haaaani ade lagi benda best yang nak cerita pasal alfalfa. Ada banyak sangatttttt manfaat nye tau!

  1. Menggalakkan susu ibu, tambah-tambah lagi bekerjasama dengan ESP, lebih mantap dan yummy! disukai bayi 🙂
  2. Detox, menyingkirkan lemak yang diuraikan oleh Lecithin
  3. Merapatkan, haaa..lepas bersalin tu, mesti kita nak ketatkan mana-mana bahagian yang longgar tu kan? Alfalfa ni juga berperanan ‘macam’ kacip fatimah jugak tau, jangan tak tahu.

Vitamin C, B Complex, ESP : Set kulit tersembunyi dalam nyata =p Kalau tak percaya, boleh try. Memang ada customer saya yang terkejut, bila ambik set ni, macam mana kulit die tiba-tiba boleh jadi licin dan cantik. Pakai produk yang mahal pun tak dapat kesan secepat menggunakan shaklee ni katanya.

So..macam mana?  Cukup best tak Set Bersalin Shaklee ni? Ke tak cukup lagi? Takpe, kalau tak cukup lagi, nantikan kupasan kami yang seterusnya pulak ye. Ada..jangan bimbang 🙂

 

Semoga dengan pengambilan Set Bersalin Shaklee ini dapat membantu kita para ibu menghadapi risiko yang biasa dihadapi semasa bersalin ini.

  • Kesakitan dari pembedahan caeser Czer
  • Trauma bersalin kerana kesakitan melahirkan
  • Badan tidak selangsing dahulu
  • Sembelit
  • Keguguran rambut
  • Kuantiti susu badan yang sedikit

Untuk pertanyaan produk, harga dan konsultansi secara percuma, anda boleh la menghubungi saya di

FB : Pretty Blossom , FB Page : Pretty Blossom : Health and Beauty

Hubungi Kami

 

Jadi apa pendapat anda tentang Set Bersalin Shaklee? Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Jangan segan jangan malu untuk kongsikan di ruangan komen dibawah ya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,

1 comment

Trackback e pingback

  1. Set Bersalin Shaklee Untuk Berpantang Lepas PembedahanPengedar Shaklee
    […] Secara ringkasnya Puan Sabariah merasai Kebaikan berikut setelah mengambil Set Bersalin Shaklee […]

Leave a Reply

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • Flickr
  • Pinterest
UA-44037597-1