+ Google daftar ahli shaklee Archives | Pengedar ShakleePengedar Shaklee

Posts Tagged ‘daftar ahli shaklee’

posted by on Daftar Ahli, Pengedar Shaklee, Sistem Online Shaklee

2 comments

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.

Dalam artikel terdahulu mengenai Daftar Ahli Shaklee Bersama Pengedar Shaklee Terbaik Group Jutawan, saya ada menerangkan tentang

  • mengapa anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee (terutama sekali jika anda merupakan pengguna atau pengamal tegar shaklee), 
  • 2 cara untuk mendaftar ahli, 
  • mengapa Group Jutawan,
  • kebaikan mendaftar sebagai ahli shaklee
  • dan sebagainya

Kalau belum baca lagi, anda wajib baca tau entri tersebut 🙂

Rentetan daripada artikel tersebut, saya berasa sangat bersyukur dan beruntung apabila dipertemukan dengan kumpulan ini, dan berasa amat gembira apabila ahli-ahli kumpulan yang lain juga melahirkan rasa yang sama, bersyukur kerana dipertemukan dengan kumpulan pengedar Shaklee terbaik Malaysia 🙂

pengedar shaklee terbaik

|| Read more

Dalam masa berberapa bulan ni, rangkaian pengedar Shaklee terbaik kami telah berkembang dengan pesatnya, Alhamdulillah syukur. Dengan ini, anda akan mendapat akses kepada pengedar Shaklee terbaik di seluruh Malaysia dengan mudah.

Dan, berita baik lagi buat anda-anda semua di luar sana!!

Shaklee telah beberapa bulan melancarkan Sistem Online Shaklee, dimana setiap ahli berdaftar akan diberikan akses kepada sistem Shaklee, kini semuanya hanya di hujung jari anda!

Di sini, anda boleh melihat secara ‘real time‘ perkara-perkara berikut :

  • Member Message
  • Genealogy Inquiry (rangkaian rakan niaga anda)
  • Bonus Inquiry
  • UV Transfer
  • Online Enrollment
  • Shopping
  • My Account
  • Calender
  • Resource Center
sistem online shaklee

Setiap ahli berdaftar akan mendapat akses ke sistem online Shaklee

shaklee distributor page

‘Message Board’ di mana semua ‘communication’ dan mesej akan disampaikan kepada ahli-ahli Shaklee

sistem pendaftaran online shaklee

Daftar ahli Shaklee atas talian, amat mudah dan boleh dilakukan pada bila-bila masa, di mana jua (selagi anda mempunyai akses internet)

sistem bonus online shaklee

‘Bonus Inquiry’ untuk anda memeriksa bonus yang bakal anda nikmati, ataupun telah nikmati (bulan sebelumnya). Bonus akan dikemaskini setiap minggu, dah akan dikemaskini setiap hari pada 25hb dan ke atas.

Semua perkara boleh dibuat dengan cepat, mudah dan selesa di mana saja anda berada.  Tidak kira untuk ‘shoppingsecara ‘online’, daftar ahli Shaklee dengan sistem online, menyemak rangkaian rakan niaga anda, dan sebagainya.

Amat mudah dan menarik kan?

Dengan adanya sistem online Shaklee inianda :

  • Tidak perlu lagi membazirkan minyak kereta, tol dan parking
  • Boleh membuat pesanan pada bila-bila masa, di mana-mana jua (24/7)
  • Daftar ahli Shaklee dengan sistem online = cepat, pantas dan mudah
  • Boleh check UV/bonus 
  • Tidak perlu menunggu ‘bonus statement’ (melalui pos) dihantar ke rumah
  • Jimat masa, tenaga dan wang ringgit (siapa yang biasa membeli-belah di HQ/branch tahu la betapa azabnya nak menunggu
  • Tidak perlu lagi menghubungicustomer service‘ Shaklee yang amat susah nak ‘get through’ tu
  • Tiada alasan lagi untuk mengatakan ‘Business Shaklee’ susah!

Jadi, anda tidak perlu untuk berasa was-was lagi. Rangkaian kami merupakan rangkaian pengedar Shaklee terbaik di Malaysia, dan dengan sistem yang mudah dan dan ringkas, daftar ahli Shaklee dengan sistem online juga adalah semudah A,B dan C.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami untuk daftar ahli Shaklee bersama pengedar Shaklee terbaik. Saya sedia membantu dan menjawap sebarang kemusykilan anda.

Hanya yang terbaik, buat anda 🙂

pengedar shaklee anda

~Pretty Blossom~

posted by on Daftar Ahli, Shaklee

4 comments

Daftar Ahli Shaklee

 

Salam and Hi,

Mesti ada orang yang bertanya ataupun keluarkan pernyataan  seperti di bawah ni kan jika ada yang mengajak untuk daftar ahli Shaklee?

  • Kenapa nak kena daftar ahli?
  • Kan boleh beli je daripada SID yang ada?
  • Saya nak makan je, tak mahu jual-jual.
  • Tak perlulah nak daftar ahli bagai.

Pada sesiapa yang belum tahu lagi, anda akan mendapat banyak kelebihan jika anda daftar ahli Shaklee. Tak kisah la anda hanya nak menggunakan Shaklee ataupun hendak menggunakan Shaklee sambil berniaga (tentunya pilihan yang lebih bijak lagi), anda akan mendapat kelebihan jika anda daftar ahli shaklee berbanding sesiapa yang tidak mendaftar.

Mengapa anda harus memilih Shaklee, dan group Jutawan?

  • Pertama, ianya selamat, 100% asli dan vitaminnya natural, berkesan dan yang paling penting ialah HALAL!
  • Kedua, pemasaran Shaklee lebih memberi penekanan kepada jualan produknya yang berkualiti, selamat dan berkesan.
  • Ketiga, anda boleh memilih untuk menjadi pengguna, ataupun menjalankan perniagaan secara separuh masa tanpa perlu meninggalkan pekerjaan anda, oleh itu anda dapat membuat pendapatan sampingan. Tentunya mendapat wang saku di tengah-tengah bulan adalah amat melegakan terutama sekali di masa sekarang, dimana harga barangan tinggi dan peningkatan kos sara hidup yang agak drastik pada masa kini.

Ataupun

  • Anda juga boleh menjadi seorang suri rumah dah masih mengaut 3,4 atau 5 angka sebulan. Oklah tu kan, siapa yang nak bagi? 😉

Group Jutawan.

Group Jutawan adalah kumpulan yang paling aktif buat masa ini. Kami melakukan perniagaan secara flexible tetapi konsisten. Tiada paksaan buat anda untuk menghadiri kelas ataupun seminar yang dijalankan, dan semuanya boleh dijalankan dari rumah 🙂 Kami juga searing mengadakan ‘coaching‘ secara online khasnya untuk memberi penekanan kepada keperluan rohani. Apabila hubungan kita dengan Allah baik, maka secara automatic hubungan kita dengan manusia juga akan menjadi baik, betul tak?

Group Jutawan dinaungi oleh Presidential Master yang berpendapatan 6 angka sebulan. Tahukah anda, di group kami presidential master wajib menderma RM10K sebulan ke yayasan Maahad Tahfiz yang terpilih. Di sini saya ingin menekankan bahawa kami bukan hanya mementingkan aspek material semata-mata, tetapi juga aspek kerohanian dan keagamaan. Kami ingin memastikan apa sahaja yang kami lakukan pada masa ini, akan memberi keberkatan dan juga sebagai bekalan di sana nanti. Mahukah anda bersama kami untuk mencari ‘saham’ bukan saja di dunia, tetapi juga di akhirat?

Master and Presidential Master Group Jutawan

Mereka berpendapatan 5-6 angka sebulan. Mereka tidak bermegah-megah dengan kemewahan yang mereka miliki. Mereka humble. Mereka menyumbang 4-5 angka sebulan ke maahad-maahad tahfiz yang terpilih. Mahukah anda bersama kami?

 

Inilah antara beberapa sebab mengapa anda perlu daftar ahli Shaklee bersama pengedar Shaklee group Jutawan 🙂

Cara Mendaftar :

Terdapat dua cara untuk daftar ahli Shaklee iaitu secara percuma, atau pun berbayar. Jom lihat cara mendaftar dan kelebihan yang boleh anda perolehi jika anda daftar ahli Shaklee seperti di bawah :

1. Daftar ahli Shaklee secara percuma bersama pretty0blossom.com dengan pembelian 200 points (lebih kurang RM660 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak)

2. Daftar ahli Shaklee bersama pretty0blossom.com dengan hanya RM65 tanpa membeli product.

Sangat mudah kan? Now, jom kita lihat apakah kelebihan-kelebihan yang anda boleh perolehi jika anda daftar ahli Shaklee.

Mengapa perlu mendaftar keahlian?

Makan sendiri / own consumable :

  • Kumpul points & dapat cashback
  • Kongsi dengan rakan2 & keluarga
  • Dapat membeli dengan harga yang lebih murah

Dapat menjana pendapatan (bagi yang berminat) :

  • Bimbingan dan sokongan berterusan
  • Tutorial dan coaching secara online
  • Support group eksklusif daripada kami
  • Kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri
  • Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi.

Jadi apa tunggu lagi, JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG! Rugi tau kalau tak daftar!!

Boleh isikan borang dibawah untuk daftar ahli Shaklee dan saya akan hubungi anda selepas menerima salinan borang pendaftaran :

Powered byEMF Online Form

Testimoni ahli Shaklee yang daftar ahli dengan group kami.

I Can’t Ask For More

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • Flickr
  • Pinterest
UA-44037597-1